Det börjar lida mot sitt slut...

Med den här förkylningen :) Imorgon tänker jag vara frisk faktiskt.

Jag håller på att flyttpacka nu och det går trögt som tusan. Är sugen på att backa upp en lastbil med öppet flak på gården, hiva ner allting i den för att sedan köra o tippa det utanför den nya lägenheten. Ska dock bli skönt sen att packa upp sakerna och känna att man har typ 3 gånger så stor lägenhet. Dessutom känns det bra att lämmna det här stället nu. Tidigare i kväll mötte jag min skabbiga granne i korridoren då hon kom gående med lackbyxor. Hon har varken ett ansikte eller en kropp att bära upp ett par sådana. Bilden har fastnat på hornhinnan för gott, och jag småäcklas lite.

Jag börjar bli riktigt pepp (ah undrar var jag fått de ordet ifrån?) inför cykelsäsongen. Förhoppningsvis har jag fått med Stefan att börja cykla igen. Han, Micke, Simon och jag är ett gyllene gäng som kommer ha jäkligt mkt skoj i sommar när vi reser land och rike runt :)

Hörde ni föresten att det var strömavbrott i stora delar av Norge? I Oslo blev tusentals norrmän stående i rulltapporna i 4 timmar.


En sån här vit sadel för 1800kr ska jag ha. Jättesnygg eller jätteful?

Foto: Mikeal Strand

Kommentarer
Postat av: M

vi kommer ha så jävla kul! vi och Palle, Jonas L, Jonas H, Melle, Nico... och alla andra. kommer bli den bästa säsongen hittils! lätt

2009-02-22 @ 22:49:00
URL: http://multivitamin.blogg.se/
Postat av: jonas l

Visst kommer vi få en kul säsong, speciellt M som bara kommer blåsa om mig på tävlingarna känner jag just nu. Men vi får väl se, har lite hemliga trix att ta till som ingen förutom en skåning vet om än så länge.Roligt att folk fick stå i rulltrapporna, torrt Norgeskämt de. :DJättesnygg sadel på mtb, ful på racer/cx enligt mig.

2009-02-23 @ 20:40:20
URL: http://www.cerro.dk
Postat av: m

hur fan stavar du mitt namn... hallå? :D

2009-03-05 @ 23:59:30
URL: http://multivitamin.blogg.se/
Postat av: Anonym"Hörde ni föresten att det var strömavbrott i stora delar av Norge? I Oslo blev tusentals norrmän stående i rulltapporna i 4 timmar."HAHA!

jävla trevlig blogg btw.

2009-03-20 @ 17:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0