twittering :)

http://twitter.com/o1sson

Bloggen kommer finnas kvar den med.

Det här funkar inte

För bra väder för att vara på jobb idag! Jag vill uuuuut! Redan kvart över sju i morse när jag drog till jobb var det soligt o varmt ute. Det lär bli tidig hemgång idag :) Har mkt o fixa inför helgen med ju.

Btw så funderar jag på att lägga ner den här bloggen o skapa twitter istället.

fritid är bättre än jobb

Hur grinig blir man inte när man jobbar över 1,5h och ser det här när man kommer ut i fikarummet?


Ikea-ITs parkeringslänga. Jag är sist i från, grina ännu mer. Fotograftabbe #1 gör jag med.


Jag får för mig att livet är bra och vill ut o leka i de fina vädret. I väntan på micke så leker jag lite på lekplatsen utanför honom.


Vi drar ner till gröningen och sätter oss i de där sköna halvliggande trästolarna. Livet är gott trots allt. Och tack för en skön pratstund micke.


En annan, surealistisk sak har oxå hänt idag, men det är lite för bra för att vara sant så därför tänker jag bara vara hemlighetsfull och hålla nere alla förväntningar.

känn ingen sorg för mig göteborg

Det har varit en mkt trevlig helg. Det må ha varit bra fest, söta flickor och ett fint göteborg men det bästa från helgen var nog ändå detta.


Det är inte bara en bild på en San Miguel...

Jag och Lindell klättra högt upp på ett 'berg' där vi satte oss på en solig klippa. Det var nästan helt tyst och man såg ut över hela Mölndal. Vi satt där i 1h och njöt med kall öl. Det var sådan balsam för själen som man behöver då och då.

Några bilder från festen har jag inte, men jag kan visa hur bra bilder det blir när man sitter i en solig park i centrala Göteborg, sträcker upp mobilen och fingrar på avtryckaren utan att titta på displayen.

Vitbalansen kan ju diskuteras oxå :)

Tack för en bra helg!

ps. persa gula idag med 12 sek förbättring. 8:14 är det nu som gäller. och för er som testar långvikelsbacken har jag gjort -2 sek där, nu 59 sek och två imponerade tjejer rikare.

rip off

Vad täcker 70% av planetens yta, är tillgänglig och gratis för varenda levande person?

Varför förpackar man samma vara i en grön snygg förpackning och säljer för 125 kr?

Vem fan är så dum så han/hon köper denna vara?


Hej, jag har köpt saltvattenspray :)


Tillbaka till verkligheten

Sara bjöd på nybakade bullar ikväll. Gick inte att säga nej till. En promenad hem var helt underbar. Varmt ute och helt vindstilla. Det händer inte ofta, men det kändes som en riktig sommarkväll.

Den här helgen har varit hur skön som helst. Lite så där snyggt solbränd har jag oxå lyckats bli.

För att avsölja mer om den hemliga tävlingsformen så kan jag säga att jag drog gula slingan på 8:26 idag. De gamla tiderna är på en kortare sträckning där man genar på grusvägen och slipper glassbacken så de är inte riktigt jämförbara men en tidsdifferans på 30 sek extra för glassbacken och den extra svängen låter som jag körde riktigt snabbt idag. Jag är rätt säker på att jag gjorde personbästa. 1 minut snabbare än Nico.

Nu ska man bara gå ner de där sista kilona så man blir snygg och lite snabbare.

Lägga ner

Som jag rockade rockring idag med Elsa. Bra mkt svårare de där än va man kan tro. Detta var dessutom moderna grejer som kunde blinka och låta. Jag va för bra för att hamna på bild.Var ju hos David lite med. Jag är ju egentligen inte vän med honom längre eftersom han röker, men jag kan lägga upp en bild ändå, för titta så glad han blev av kladdkakan.


Dessutom har jag idag nått mitt mål med cyklingen. Kort och gott, 'vara snabbare än Jens'. Tog honom idag på samtliga varv på Klåveröds MTB-bana. Det känns som jag ska lägga ner nu på topp när jag nått mitt mål.

Hejsnan

På dagens träningsrunda träffade jag Jens. PÅ en cykel. Ja han tjuvtränar den jävlen. När jag kom hem hade Joel skrivit på msn och undrade om jag ville med till The Tivoli på stand up kväll. Visste att Nicole ville dit så efter lite snack med henne och hon hade förklarat att Jesper Rönnberg är killen från Pang Prego var även jag rätt sugen. Vi drog dit och det var väl knappst något man ångrar nu. Det var riktigt bra faktiskt, skrattade i bland så de blev jobbigt.


Asbra foto!

Platthest

Idag gick brandlarmet på jobb. Typ 800 personer fick utrymmas. Anledningen visade sig vara ånga i köket på resaurangen Amica som ligger i samma byggnad. När vi stod där ute i solen och njöt nästan en halvtimme började man så smått räkna på hur mkt det här kostade IKEA. I snitt betalar nog IKEA ca 800 kr/h och anställd/konsult. Så 800*800*0,5 = 320 000 kr. Hejhej bra jobbat Amica, vi skickar räkningen sen.

Efter jobb drog jag ut själv på mountainbiken med siktet mot Svedberga kulle. Dit kom jag och körde en kort sväng där innan jag vände hemmåt. Kom inte långt innan nedanstående hände...

Hej, jag är ett däck och luften gick ur mig

7 minuter senare hade jag slängt i ny slang och pumpat upp och satt på hojen igen. Körde in mot Helsingborg och mötte upp Micke och Simon för ytterligare 1h. Totalt blev det 3h idag och benen känns rätt möra och fina nu. Trött är jag oxå så därför ska jag sova nu!

Snart helg igen

Jag ska försöka skriva mindre om cykling och mer om annat, men detta inlägg failar jag nog på.

Helgen har passerat. Jonas var nere i Helsingborg och bodde hos mig i helgen. Hur trevligt som helst.

Lördagen var det ju dags för 'tävlingspremiär'. Egentligen en träningstävling men man tar det ju ofta lika seriöst som en riktig tävling, speciellt när det är årets första. Banan var lättkörd och oteknisk vilket inte alls passade mig. Jag tog ledningen i starten i alla fall men kände att jag saknade konditionen för att ligga kvar där framme. Därför gled jag sakna ner genom fältet och slutade på en 6e plats av 28. Med den lilla träningsmängd jag haft i vinter kunde man väl inte räkna med bättre resultat, men jag hade ändå hoppats på att min envishet på tävlingsbanan skulle sätta mig några placeringar högre.


Klubbens glada cyklister och Jonas.
Han har iofs mkt snyggare klubbkläder än oss, men här blir han ändå lite utfryst ;)

På kvällen var vi ute och åt på Brooklyn. Typ 3kg kött! Jag är fortfarande mätt.

Söndagen var det cykling igen. Denna gången i Ängelholm. Dagen efter tävling borde man vara seg i benen och slö i kroppen men för min del var det tvärt om. Nu hade jag ordentlig power i benen och allt kändes riktigt bra. Skumt... var det köttet?

Sitter på jobb, dricker té och äter godis. Som om det inte var nog förra veckan med godis så har vi idag fått in 7st Bautastora påskägg fyllda med geisha, snickers, dumle, bounty och mars. Tack för det Sogeti! Pricken över I:et blir väl att IKEA bjuder på tårta på torsdag igen för att vi uppnått steady state i releasen. Kan inte minnas senast de gick en vecka utan tårta på jobb. Idag har ingen av oss testare något att göra så det är mkt snack, surfning och tumrullande. Lite tråkigt, men man får ju pengar för det trots allt.

Jaha jag var tvungen att fylla i detta fältet

Vi fick påskägg idag på jobb. Det räddade verkligen eftermiddagen.


Halleluljah vad det är vår nu, efter jobb drog jag ut och cyklade en kort runda med några korta hårda intervaller för att hålla benen vakna till lördagens träningstävling. Efter att ha glidit lugnt genom gröningen och stan så avslutade jag med att testa formen uppför långvinkelsbacken. Stillastående start i korsningen koppi - bara vara och stopp precis innan ljussignalena där ett hus går ut en bit vänster sida. Tid 1min 1sek med MTB och 1.7 bar. Så nu har ni något att gå på. Jag själv med. Räknar med att kunna pressa ner mot 50 sek den här säsongen, men det är 11 tuffa sekunder. Med en lätt racer kanske 45 sek till och med.

Nej måste sova! skriver kanske något roligare och mer imorgon på jobb.


RSS 2.0