Fet som en julegris

Nej jag har faktiskt lyckas hålla dödsfettet borta ganska bra den här julen. Tricket har varit förmiddagsträning på tom mage och sedan direkt till julbordet och äta. Frukost, kvällsmat och mellanmål kan man äta när julen är slut.

Fick två fina böcker i julklapp som jag hade önskat mig. Den vänstra är 100% träningsnörderi medan den högra mer ställer lite intressanta frågeställningar med modern forskning som bakgrund. Hittills mkt nöjd!
Jag var lite småförkyld innan julen men missade inte så mycket träning. Överlag känner jag mig riktigt nöjd med träningschemat och hur träningen går. Det är nu det börjar bli allvar i träningen. Innan har det mest varit upptrappning för att vänja kroppen men nu börjar både tid och intensitet bli utmanande. I Like!

Kanske behöver DU ett par nya MTB-skor. Då har jag lösningen på ditt problem. Sänd över 1375:- till mig så är dessa dina. För mer info. http://happymtb.org/annonser/index.php?page=view&id=42149

Recept på harmoni

2 timmar sweet spot pass med lågkadens i backarna och högkadens efter backarna
15 min avrullning efter ett tufft pass
1 återhämtningsdryck av Vitargo och EAA
15 min streching
1 skiva Carolina Wallin Pérez under streching och följande punkter
20 min varm dusch
10 min skön powernap på soffan
1 god tallrik vanilj yoghurt med musli
1 eftermiddag på julmarknad följt av fika och julmys


Om inte det skulle räcka för att må bra är det bara att spana på den här saken som står hemma hos mig brevid en ny Margura Durin 80 R.

RSS 2.0