Sovande uteliggare del2

Fördelen med söder är att det händer alltid udda och spännande saker där.


Vi går hand i hand, ner i Tylö sand

Eller nästan i alla fall. Jag var i Halmstad idag. Vilken härlig sommarstad mysiga fik på tvärgränder osv. Jag var på jakt efter lite T-shits nu i sommartider men jag köpte istället 2 par skor och bara 1 t-shirt.

Dessa skorna var jag mest nöjd med. Toms som tillverkar de går ut med citat.
"For every pair you purchase, Toms will give a pair of shoes to a child in need."

Hur fint är inte det? Shoppa grymma skor med gott samvete. Dessutom hade MQ 'runda upp'-kampanj där de frågade om man ville skänka kronan mellan 199 och 200kr till Röda korset. Givetvis gjorde jag det. Jag har bra karma nu ska ni veta :)


På hemvägen stannade vi på Café Utsikten och fika i solen, hur grymt som helst. Blåbärspaj gör mig komplett.

Ikväll ser det ut att bli grillning. I love it!

Saker som förgyller vardagen

När man går hem från jobb så ligger det i korridoren en liten postit-lapp där det står SUPA!

Spontanitet

Har varit uppe sen kl 4 då vi hade release idag. Om ni kikar in på www.ikea.se så kan ni se lite små ändringar där :) Fick stanna kvar på jobb i drygt 11h sen somnade jag skönt i soffan när jag kom hem.

Kände mig rastlös men var inte sugen på att cykla och knäna och benhinner behöver någon dag mer vila innan jag kan springa igen. Promenad kändes för segt. Inlines ploppa upp i huvet... men jag har ju inga inlines. Aeh väla har öppet ett tag till, så jag drog dit och reka utbudet. Jag är ju en sån jävla sucker så jag köpte givetvis de dyraste. Jag fick nästan övertala säljaren att jag behövde dem. Jag är ELIT fattar du?!

Snabbt hem och byta om till shorts, GPSen i handen och sen for jag ut. Förvånandsvärt hur mycket åkteknik sitter kvar trots att det var ca 12 år sedan jag stod på ett par sådana här senast. Något som däremot inte satt kvar det var musklerna. Fy fan vilken pina! Det började syra i benen direkt så klart och efter ett tag började de kännas i ryggen med och rumpan och ja varända liten muskel man använde. Känner igen det lite från en annan klenis här om dagen ;)

Det blev en runda på 9km med 20.3km/h och 156pulsslag/min i snitt. Med lite mer träning så kan detta nog bli en effektiv alternativ träningsform. Eller bara några glidarrundor längs gröningen.


söndagsbloggen

Först och främst undrar jag var mina 4 dagars ledighet tog vägen? Det har bara sagt tjoff och så var det söndag kväll.

Igår var det fest hos Jessica. Riktigt roligt faktiskt. Det faktum att jag köpte en burköl av Jessica för 100 kr skvallrar lite om att jag var i ett tillstånd där jag inte borde dricka en öl till :) Förr brukade jag alltid säga att man kunde mäta hur rolig en fest var genom att se var man vaknar upp någonstans. Killarna i Dude, Where's My Car är toppen på skalan och sin egna säng är bottennotering. I morse vakna jag upp med kläderna på i soffan och frös gärnet. Känns ändå som en ok fest.


Ikväll blev det en skön sväng på gröningen med Nicole.
En flykt från måndagstankarna.



Ghost?

Igår tackade jag nej till att hänga med till The Tivoli o äta osv. Kände bara inte för att gå ut...

Istället tog jag mig en kvällspromenad. Lämpligt nog började det regna när jag var 30 min hemmifrån. Jag hade dock mina lurar med underbar musik i öronen så jag hörde inte regnet. De flimmra bara lite härligt framför mina ögon och skorna blev tyngre. Hon där Fritzel tjejen som satt inlåst en massa år i ett skyddsrum sa ju att det hon saknade mest var att känna regnet mot sin kind. Jag har tänkt på det flera gånger sedan, hur underbart är det egentligen inte med regn? Det passar bara inte in i den sociala världen att gå omkring med blöta kläder och ruffsigt hår. Jag njöt allså av min promenad igår och gick en omväg hem.

Ikväll är det fest hos Jessica. Jag är rätt jäkla pepp faktiskt. Hoppas att fler är sugna på att ta några öl i solen före.


Matporr

Jag hörde tydligen rätt. Lax med pesto, inlindad i bacon. Till det kokta linser, sedan stekta i smör med färsk spenat och cocktailtomater. En sås på cream fraiche med riven lime, havssalt och pressad citron. Ja det är receptet till att få mig o göra vad som helst. Buster och Jonna var oxå på besök.

Tror jag har feber, är varm som tusan och känner mig rätt dåsig. Issschhhh!


Långledig = tid för att blogga

Igår blev jag minsann bjuden på mat på The Tivoli för att jag hjälpte Joel att fixa hans cykel. Han, jag björn tess och alexandra satt där på uteserveringen o mös i det fina kvällsvädret. Lite senare på kvällen fick jag ett meddelande av Chidde "ska vi ses? jag är hemma". Bah wtf, ja klart! så han kom över ett tag o vi snackade lite om allt möjligt.

Jag somnade sent och vaknade kl 11 idag. Vädret var fint och jag höll på att få krupp av att vara inne och sitta stilla så jag och Simon drog ut till söderåsen och cyklade lite mountainbike. En sväng upp om kopparhatten och längs ravinens livsfarliga kanter.

Tro vad ni vill men i kväll blir jag bjuden på mat igen. Tyckte micke snacka om baconinlindad lax, eller var det bara jag som drömde? Låter grymt gott :)

Skita ner sig är alltid kul om man har sitt glada barnasinne kvar


Simon väntar tålmodigt medans jag läser lite sms

Cykel med utsikt rakt ner i ravinen :)



I helgen var jag på Skånes djurpark och lyckades fånga den här fina bilden


Jag var även på bilutställning på sofiero. Den här är till Jonad l.
Nån annan som vet vad det är för bil?


Sist men inte minst. Man kan ju tycka att det är imponerande hur IKEA har växt genom åren, och det är ett företag fullt av klichéer. Den här täcker en av våra väggar på jobb.


För att fortsätta youtubeblogga

En riktigt bra reklam :)


Behöver jag säga något?


I bland önskar man...

Att man hade en kamera med sig...

Andra gånger kommer man på att man faktiskt har en mobilkamera.

Onsdag 15.30 - Epic Fail


Mitt liv har plötsligt blivit lite lättare

Åsens mjölk har kommit i 1 litersförpackningar! Efter att jag förra året började dricka åsens mjölk vägrar jag nu dricka någon annan smörja, men det fanns ett problem. De fanns innan bara i 2 litersförpackningar och jag fick ofta slänga hälften för att mjölken blev för gammal, men är alltså detta problemet ur världen. En snart urdrucken 1L förpackning står i mitt kylskåp.

Och föresten tack för alla kommentarer, gratulationer osv här på bloggen.



I love Hjo

Helgen spenderades i den lilla staden Hjo som ligger intill Vättern på dess västra sida. En mysig liten stad där vi bodde på ett vandrarhem mitt i den jättefina parken 100 meter från vattnet. På lördagskvällen efter vi ätit på restaurang tog vi en promenad ner i småbåtshamnen där vi satte oss och dingla med benen ett tag. Sedan gick vi hem genom parken. Myspys!

Och tävlingarna då? Jodå de gick väl bra. Jag bytade från Elitklass till Seniorklass pga diverse olika anledningar. På lördagen rulla jag in på en 1a plats och fick stå överst på pallen. På söndagen fick jag slita ännu mer men kom ändå bara 4a. Räknade inte med mkt bättre än så då banan inte passade alls. Jag är ändå helt klart nöjd med resultaten.

Helgen som helhet var den bästa på länge.

Lagom entusiastisk :)



Starten på söndagen och jag i gul tröja.


Sexig i lycra


Ja man fick ju stå överst på pallen på lördagen, och blommor fick jag!


En bild på Josefin oxå för att hon är så snygg :)
Feta pluspoäng till tjejer som vågar sig ut i skogen för att bli svettiga och leriga.




Hjo men visst

I helg bär det av till Hjo för tävlingar! Jag, Micke, Simon och Paul är det gyllene gänget som styr dit med klubbussen för att tävla, spela minigolf, äta pizza, glass och allt annat ljuvligt man kan hitta på.

Idag var jag ute och rullade en sväng på cykeln för att väcka upp benen lite inför helgen. Känslan är jag osäker på, det blir nog antingen kanonben eller anus. Inget där i mellan!

En lite rolig sak har jag föresten kommit på. Jag cyklar gärna längs gröningen, norra hamnen och centrum på hemvägen från träning i pålsjö osv. Trots att jag nästan alltid cyklar lungt där för att rulla av så lägger jag kedjan på storklingan fram bara för att det är snyggt. Haha, alla riktiga cyklister förstår vilket stilbrott det är att cykla på mellan eller lilla klingan, men vad är sannolikheten för att vanligt folk skulle titta på vilken klinga jag kör på och därefter överhuvudtaget bry sig eller ha en åsikt i frågan. "Appearance is Everything"

Sorry för bildtorka, lovar bättring efter helgen.



Transvestiter & blåmärken, eller var det tvärt om?

Igår var mitt vänstra lillfinger ungefär 3 gånger så stort som mitt högra. Idag är det bara dubbelt så stort och sexigt lila. Vänster knäet gör inte så ont längre utan är bara snyggt ärrat. Min kära mor undrade lite hur jag egentligen cyklade. Hon är inte riktigt införstådd i min filosofi 'vurpar man inte 1 gång / träning så kör man för sakta'. Jag slog ju faktiskt banrekord igår igen med 8.02 och därefter klarade jag dessutom 2 andra tekniska backar som bara Jens kommit upp för tidigare. Lätt som en plätt.

För övrigt var jag på Café Utsikten på hallandsåsen igår. Trevligt café med god fika. Inte lika trevligt är det när det står en 190cm lång biffig kille i en svart tight klänning och långt blont hårt med lugg framför en i kön. Det visade sig finnas fler med denna utstyrsel och det var ett TV-team på plats och gjorde något reportage. Lite kul ändå faktiskt.

Helgen har mest varit guld. Lagom mix mellan fullt upp och kvalitetsslötid.

Själslig orgasm

Det var kallt ute så jag kom hem redan vid 21. Sedan har jag legat i soffan, med nedsläckt i rummet och lyssnat på grymt bra musik på låg volym. Ännu en underbar dag är avverkad.

Vad ni ser här under är ett mästerverk, både listan som helhet och varje ingående komponent.

1. Jeff Buckley - Hallelujah 
2. South - Paint the silence
3. Finley Quaye & Willian Orbit - Dice
4. Joseph Arthur - Honey and the moon
5. Dionne Warwick & Stevie Wonder - That's What Friends Are For
6. Turin Brakes - Rain City

Spotifylista:
http://open.spotify.com/user/olsn/playlist/3CJXPaktYGZZ6PISW6L62D

RSS 2.0