Happiness only real when shared

Vilket är ett citat från den underbara filmen into the wild (Youtube klipp) som jag slötittar lite på nu. Eftersom det är Eddie Vedder som gjort soundtacket är det en fröjd att bara höra musiken i bakgrunden.Helgen har gått precis lika fort som vanligt. I fredags var det fest hos Elin vilket var jäkligt skoj. Dessutom fick jag poppa Jumper - Tapetklister som gjorde succé som vanligt :)

Lördagen började med 1,5h MTB med simon på förmiddagen. Därefter bar det iväg till Kullaberg där resten av dagen spenderades. En lugn kväll med lite fixande sen...

var det söndag och jag gick upp kl 5 för att åka till Eksjö och titta på när ett några hundra personer cyklade Ränneslättsturen. Hjälpte även till att langa lite vatten o så där till vänner vilket brukar vara uppskattat. Det blev många timmar i solen och eftersom det vara 29 grader där idag så kände man av det ordentligt. Jag mådde lite illa innan av typ solsting och är fortfarande lite vimmelkantig och duktigt solbränd. Himla trevlig dag i alla fall och det var kul att träffa Anna igen.

Skulle egentligen dragit ner till gröningen o kastat lite freesbe osv men jag mår inte helt ok...

Ny vecka imorgon i alla fall. Tyvärr har John slutat nu för att åka till Nya Zeeland på tisdag, där han ska stanna i ett halvår. Tack och lov kommer Viktor att börja igen i morgon så de ska nog bli en kul och snabb arbetsvecka. Bara 2 veckor kvar till Semester nu weho :)

Eftersom

alla påpekar att jag borde blogga så kommer här ett litet livstecken :)

Efter en underbar helg så är veckan nu snart halvvägs igenom. Det var fint väder idag så jag gick tidigt från jobb. Sedan blev det en fika på Flickorna Lundgren på Skäret. Hade egentligen hoppas på annat sällskap i kväll, men de blev ju trevligt ändå :)

Bild från helgen, me till höger i bild utan huvud


Fredagshelg

Det ösregnar ute... jag ligger kvar i sängen och myser lite till :)

Ikväll student hos Andreas, I helg tävlingar i Borås. Hoppas på lite bättre väder.
Mer finns att väntaTog även över ledningen i cupen idag.

7:57

Ja så fort gick det! Jag har sedan jag började träna lite mer seriöst igen i mars testat formen på gula slingan i Åstorp. En både fysiskt och tekniskt krävande xc-bana. (mountainbike bana på stigar med mycket sten, rötter och kurvor i skogen) Perfekt för att testa hur man kan prestera på tävling.

I april när jag började komma i form gjorde jag 8:24 vilket då kändes snabbt. 2 veckor senare blev det 8:12. Visste att jag fortfarande hade lite tid att spara här o där. 2 veckor senare var jag helt inställd på att göra sub 8 minuter. Jag körde på hårt som fan och tyckte jag gjorde ett helt perfekt varv. När jag passerade mållinjen var jag övertygad om att det skulle bli 7:50 men klockan stannade på 8:02. Då kände jag att det var få ställen som jag egentligen kunde köra fortare på förutom uppförsbackarna. Sen har det gått en månad med skadekänningar pollenallergi osv där träningen har varit rätt dålig förutom kanske sista veckan.

Hur som helst så provade jag idag oxå och hade inga större förhoppningar då benen var sega av hårda träningar tidigare i veckan och jag kände att formen var kass. Antar att ni redan vet hur det här slutar. Ja jag rulla över målinjen och klockan visade 7:57. Då tyckte jag ändå att jag hade bromsat onödigt mkt utför och hade till och med klantat mig på ett ställe där jag drog i pedalen i en sten och tappade kanske 2 sek. Till skillnad från när jag körde på 8:02 ser jag stor förbättringspotential på dagens test. Det konstiga är som sagt ändå att formen är kass. I längre backar bara syrar jag ner benen och suger hårt. Ganska inramad fysik för xc i guess. Det sitter i magrutorna, de börjar titta fram igen :)

I går var jag däremot ute i pålsjö och sprang efter jobb. Snacka om att man sysslar med fel sport. På 4km där såg jag mer ögongodis än på 4 år cykling. Höjden blir väl ändå när man kommer i fatt en tjej med kort vit tenniskjol, vitt linne, och rosa solskärm. Brunbränd, en kropp och utseénde way out of my league. Förmodligen tennisspelare... Man kanske skulle börja spela tennis igen? Det var jäkligt skoj..

Och gud vilken ointressant bloggning det här blev. Det var på samma nivå av nörderi som Elins blogg om Sims 3 idag :) Jag skulle egentligen skriva om helt andra saker men så blev det visst inte.

Tävling på söndag i Göteborg (mölndal). Jag har bokat en plats på pallen.

RSS 2.0